Versuri de citit când plouă…

 N-aș vrea să pară că mă laud, dar Versuri de citit când plouă… a văzut în sfârșit lumina tiparului și se poate comanda, deocamdată, de aici 🙂 Promit însă că va fi disponibilă și în librăriile din România cât mai curând. Mai ales că toți bănuții strânși din vânzarea cărțuliei mele de poezii vor merge către proiectele de la Pomul Comorii. Și pentru că m-a tot întrebat lumea de ce nu fac într-un fel să mai simplific puțin tot acest proces anevoios de comandă, am tot stat să mă gândesc și mi-a venit o idee. Primele exemplare – cele pentru friends and family – urmează să ajungă în vreo lună și ceva la mine. Și cum eu friends and family nu prea am dar am cerut totuși destule cărți, m-am hotărât să le dau la schimb pe donații pentru asociație.

Așadar, iată cum zic eu să procedăm. Cei care vor să intre în posesia volumului printre primii (și da, vă dau și autograf chiar dacă nu înțeleg ce mare VIP sunt eu ca să vreți semnătura mea pe-o carte…), nu trebuie decât să completeze formularul de mai jos, iar când vin cărțile eu le împart sârguincios și adun banii. Nu, nu adun banii înainte și tai chitanță pentru fiecare leuț.

Donația minimă sugerată – astfel încât după ce scădem costul hârtiei și al transportului cărților de la tipografie să mai rămână ceva în contul de la Pomul Comorii – este de 18 ron 😀