SUSȚINE!

Sufrageria Cultural21 este o inițiativă de antreprenoriat social, ce urmărește în primul rând promovarea artei și culturii într-o societate în care spațiile de creație sunt încă atât de puține și de greu accesibile. De asemeni, ne dorim nu doar să oferim servicii educaționale de calitate în domenii conexe artei, ci și ca acestea să fie accesibile oricui, indiferent de nivelul de venit.  Nu urmărim să obținem profit, ci să dezvoltăm un brand sustenabil care să aducă împreună artiștii și iubitorii de frumos. Pentru a reuși însă să ne luăm zborul, avem nevoie de vânt bun. Și de un strop de încredere. Mai ales acum, când toată munca din ultimele lunii s-a spulberat într-o zi, o dată cu începutul crizei cauzate de răspândirea infecțiilor cu Coronavirus pe teritoriul României… Întreaga poveste a ultimelor două săptămâni o poți descoperi aici. Iar dacă îți dorești să devi parte din familia Urban Gypsy, aflați mai jos cum ne puteți susține în aventura noastră 🙂

Donează direct în cont, orice suma te lasă inima. Numele tău va apărea negreșit în holul nostru, pe  #CooperativaCulturalArtisticăWallOfFriends. Mai jos ai toate detaliile necesare transferului:

IBAN: RO80RNCB0212154378010001

Beneficiar: ASOCIAȚIA POMUL COMORII

CIF: 37440140

Deocamdată este singura metodă prin care putem accepta donații. Foarte curând, vom lansa o campanie de crowdfunding, dar și un magazin online de „fapte bune” 😀 Urmărește-ne pe Facebook pentru a prinde primul de veste când se întâmplă asta!