AMANTA (27 MAI / CINEMA PRO / ORA 19:30)

Emil vine acasă în zori. Didina, nevastă-sa, e foc și pară. Apoi își face apariția misteriosul domn Bungrăzescu. Și seducătoarea Olga. Amanta. Și am uitat să menționăm că Matei, fratele Didinei, e procuror. Sunteți curioși să vedeți pe unde scoate Emil cămașa? Dacă da, vă așteptăm pe 27 mai la una dintre cele mai iubite comedii a ultimilor ani!

AMANTA aduce în atenția publicului un text clasic rafinat, într-o interpretare inegalabilă și cucerește prin umor fin, răsturnări de situație care mai de care mai nebune și personaje de care publicul se va îndrăgosti la prima vedere

 

Spectacolul – adaptare după Încurcă lume, de A.D.Hertz – cucerește prin umor fin, răsturnări de situație care mai de care mai nebune și personaje de care publicul se va îndrăgosti la prima vedere. Spectatorii prezenți pe 27 mai la CinemaPRO se vor bucura nu doar de aproape două ore de comedie în stare pură, ci și de întâlnirea cu o distribuție de zile mari.

Comedia AMANTA este o producție a Fundației Elvira Godeanu, prezentată cu mândrie de Chat Noir COOLtural Events și Cultural.21. Biletele sunt disponibile în format electronic pe www.iabilet.ro și la parteneri (iabilet.ro/retea).

 

AMANTA (după Încurcă lume, de A.D.Hertz)

Cu: MONICA DAVIDESCU, ILEANA OLTEANU, ARMAND CALOTĂ, GAVRIL PĂTRU, OVIDIU CUNCEA

Regia: ARMAND CALINOVICI

Scenografia: MIRELA MARIA NICULESCU

Regia tehnică, sunet & lumini: OSKAR SOUND EVENTS