Cultural.21

Mic ghid (foarte) subiectiv de lifestyle cultural

Despre Cultural.21

Dragi cititori,

Eu sunt Mădă, fata din spatele articolelor de aici, de pe acest blog mic și timid. Iar Cultural.21 este, pe scurt, un ghid onest și foarte subiectiv de lifestyle cultural. Este un loc unde scriu despre teatru, cărți, muzică și altele asemenea. Despre evenimentele, oamenii, locurile și lucrurile care îmi plac și despre care cred eu că ar trebui să știe toată lumea.

Nu pretind a fi nicidecum profesionistă, în ciuda tangențelor mele mai noi sau mai vechi cu multe dintre domeniile despre care scriu sau a background-ului meu educațional (despre care puteți afla mai multe din pseudo CV-ul de aici sau de aici). Iar ceea ce povestesc eu pe Cultural.21 nu este neapărat o opinie avizată, ci una personală. Uneori foarte personală. Știu că există voci care susțin că ceea ce fac eu nu este tocmai bine, pentru că despre cultură ar trebui să vorbească doar oamenii de cultură, cei cu patalama. Îmi permit însă să cred că nimic din ceea ce scriu aici nu face rău nimănui… Tot ceea ce fac este din plăcere. Plăcerea de a împărtăși cu cititorii emoțiile și gândurile mele. Iar dacă micul meu proiect va putea ajuta în timp, câtuși de puțin la promovarea culturii într-o societate care are nevoie de ea ca de aer, atunci eu sunt mai mult decât mulțumită.

În fiecare săptămână, caut lucruri frumoase despre care să scriu. Și încerc mereu să scriu tot frumos. Prefer să mă abțin de la comentarii răutăcioase și să nu scriu deloc despre aspecte mai puțin pozitive. Pentru că știu că nu sunt eu deținătoarea unui adevăr absolut și știu că e foarte posibil ca multe dintre lucrurile cu care eu nu rezonez să capete alte valențe în ochi altor privitori.

Cultural.21 este un experiment. Nu știu cum va evolua pe parcurs și nici ce reacții va stârni. Este însă un proiect extrem de personal, pe care vreau să-l văd crescând frumos. Până atunci, vă invit să vă bucurați de aventură alături de mine!

 

Cu drag,

Mădălina Mihai, fata cu condeiul 🙂

 

PS: Cultural.21 este un proiect not-for-profit, susținut în totalitate din fonduri proprii. A fost dorința mea principală ca, din respect pentru cititori și pentru oamenii și lucrurile despre care scriu, site-ul să nu conțină nici un element comercial sau publicitar. Niciunul dintre articolele publicate pe site nu este afiliat vreunei persoane sau instituții, iar trimiterile virtuale la site-uri, pagini sau postări din social media apar strict din intenția mea de a promova ceea ce eu consider valoros 🙂

%d blogeri au apreciat asta: