Brassaï Fest & Fair

Ce se întâmplă?

Un festival cu ținută artistică, dar în același timp, într-o cheie relaxată și accesibilă, ce are ca scop promovarea unor produse artistice de calitate din domenii deși diferite, conexe. Brassaï Fest & Fair înseamnă spectacole de teatru, proiecții de film, concerte de jazz și blues, expoziții de fotografie, lansări de carte, dar și un târg dedicat micilor antreprenori creativi.

Unde?

Într-un oraș îmbrățișat de măreția muntelui, dar și de o istorie culturală bogată: Brașov. Locațiile exacte pentru fiecare eveniment, cât și programul festivalului urmează să fie făcute publice în ianuarie 2023.

Când?

În martie 2023, între 23 și 26, când zilele se înseninează numai bine pentru plimbări la târg și serile sunt încă numai bune pentru teatru, film, muzică și un pahar de vin bun alături de prieteni și artiști.

De ce?

Pentru că avem nevoie să nu uităm cât de mult bine face arta și cât de multă nevoie avem să ne întâlnim și să coexistăm, bucurându-ne de frumos, după o perioadă de izolare care încă se resimte în viețile noastre.